Härlig dag på Liseberg !

Sitter på bussen påväg till Helsingborg. Åkt buss i två timmar så det återstår bara en timme. Sen tåg till Åstorp och buss vidare hem. Ja, rätt segt. Men har haft en rolig dag på Liseberg. I all hast så såg jag att Elin var där och blev överlycklig så vi gick med henne tills vi skulle hem. Riktigt roligt, sååå längesedan jag träffade henne ! De andra åkte atmosfear, jag vågade inte.. Men ska dit igen i september med Paula så jag lär få tvinga henne att åka den med mig ! Nu ska jag försöka sova, hajågodbaj!
Härlig dag på Liseberg !

 

Vi har det bra här i Lund

 

Hos the Juck and the Pål

Sitter ute på Jockes och Paulas terass och gassar. Ikväll blir det Helsingborgs festivalen sen hit till Lund och sova här inatt. Förväntar mig en himla bra kväll ! 

 
Jag och Paula förra året, tycker om dig himla mycket kompis !

Från Helsingborg till lund

Drog till Helsingborg med Cassi och hade det mys. Sen började jag må dåligt så jag åkte ner till Lund igen. Sitter ute på terassen och pratar lite nu. Mår faktiskt bättre, bra det dära. Sover här i natt och drar till Helsingborg imorgon kväll. Tjao folk's !


 

Och här med så ser jag ut som en tomat

Bränd på hela framsidan av kroppen, men baksidan.. Gissa om den är kritvit eller ???? Säger bara en sak, aj. Nu blir det sängen för mig med nya äventyr som väntas imorgon. God gott och sov natt osv.

 

Morgonkvisten den 24 juli

Godermorgon Sverige ! Har nyss ätit frukost ute på terassen i morgon solen med två av mina favorit människor. Ska snart in och lägga mig i sängen igen och troligen sussa en liten stund till. Gick upp sju för att åka med och lämna Jockes moppe på service, och eftersom vi inte kom i säng förrens vid två och att gå upp sju sen, det gör en sleden minsann. Nej det är inte lätt att vara fröken fräken Henrietta, nej.. Ah, ska sluta gröla nu och hoppa i säng. Tjao people !

 

Hur högt vill du ha dom? Lagom.

Ligger i Jockes säng med Paula bredvid mig och gluttar lite tv. Om en stund ska vi dra oss mot Bjärred och chillaxa, mm ja, Nejmen blöö. Ikväll är det fotboll och grillning på schemat. Fotbollen är sak samma men grillningen, värt att dö för. Mmmmm Johanna hjärta grillning åhhåhåhå. Att jag pallar. Haj på er kompisar.

 

Fabulösa bilder

 


 
 










 


Härliga bilder från dagen ! Kommer fler när jag väl kommer hem på onsdag. 

Tjingeling kompisar !

Jag diggar oss

 
 


 
 


Vi är så episka.

Hade inga bilder på Cassi :(

Åhåhåhåhåhå

Om bara 36 dagar så flyger jag iväg till turkelandet som en liten svala i vinden med resväskan efter mig, haa.. (typiska disney-prinsess-sucken). Fast nej, så rebellisk lär jag inte vara, utan jag ska åka ett vanligt, originellt flygplan för all er information. Jag är helt exalterad som ett barn är i väntan på tomten på julafton, FAST typ sådär trippelt så mycket mer. Förstår ni som jag längtar då era små korvar ?! Nejmen seriöst, jag längtar faktiskt, tre år sedan sist så jag har faktiskt rätten till att längta så pass mycket som jag faktiskt gör. Tack för mig.


 

Bra häng!

Sitter själv hemma hos Robin och väntar på att han ska komma tillbaka med Cassi. Läskigt värre, här ute i det vilda.. :( Möjspöjs bild sen innan idag !


 

Bra häng!

Sitter själv hemma hos Robin och väntar på att han ska komma tillbaka med Cassi. Läskigt värre, här ute i det vilda.. :( Möjspöjs bild sen innan idag !


 

Men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen, så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

HEJ BARN !

Dagen kommer utan tvekan att spenderas ute på studsmattan. Bikinin på, luren och lurarna med bra musik och lite svalkande bubbelvatten. I förra veckan var det fint med sol ett par dagar men självklart så satt jag inne då hela dagarna och jobbade i en fabrik med otroligt kvav luft, så den här dagen ska tas vara på. 
Skulle kanske hem till Cassi senare idag, men vi får se hur det blir med de, är dööö trött.

Ikväll blir det att se Hem till Tyringe med familjen, så pinsamt program..


 

00:06

Har suttit med mys kläder och kollat en massa youtube klipp och tagit en massa powernaps där emellan ett tag nu, så jag känner väl att det är dags att dra sig till sängs. Att få sova ut imorgon låter inte helt fel efter att ha varit uppe halv sju under de senaste veckodagarna. På måndag är sista gången, då är det jobb igen som väntas men sen är jag fri och kan ta tillbaka sommarlovet jag med och fira med den lönen som kommer om någon vecka, tjoho ! Och sen slippa alla dessa öronproppar också..

Nejmen nu ska jag bara göra ett litet snabbis besök på toaletten och senare krypa ner i min säng, GODNATT !


 

Välkommen till den nya bloggen !

Ännu en ny blogg, men tro det eller ej, den här ska jag faktiskt hålla mig fast vid. Om inte annat försöka iallafall. Var trött på både myshowroom och devote och kände för att prova blogg.se igen, så varför inte ?

Idag, följde jag med töserna till Väla för att kolla rundor lite. Fick med mig ett par shorts, en tröja och en bikini hem. Köpte också en smoothie på naked juice bar, sjukligt gott var det ! 
Ikväll blir det att sova hemma själv. Mamma och låtsas pappa jobbar och lillebror gick nyss till en kompis för att sova där inatt. Gillar inte att sova hemma själv, men det får gå ann det med. 

 


Gullig bild.

RSS 2.0