I want to make a ray of sunshine and never leave home

Godkväll! (känner att jag alltid inleder inläggen med det... får komma på något nytt)

Sitter i sängen och ska snart krypa ner unter mitt mysiga täcke och sova för att orka med tisdagen också. Idag har jag pluggat lite inför slutprovet på torsdag nästa vecka. Känner att det kommer bli min sysselsättning fram tills dess, plus dem andra roliga (nej) studierna jag har vid sidan om. Men något som höjer humöret en aning är att älskade Melodifestivalen kör igång på lördag!! Jag har verkligen längtat ihjäl mig kan jag ju säga.. Älskar det programmet! 

I helgen fick jag spendera tankarna på lite roligare grejer än enbart plugg. Umgicks med Frendy och hans vänner vilket för övrigt var så himla roligt! Fick även träffa mina underbara tjejer, Matilda och Cassi, över en spontan övernattning som var så behövlig även om timmarna bara sprang iväg. Igår var jag så trött att jag inte orkade ta tag i plugget, men så får det vara, att orka hela tiden funkar inte det heller.

Det här blev väl ett litet tråkigt vardagligt inlägg, men kände mest för att uppdatera mig lite grann. Har ju ny header och allt som jag fixade till igår! Tackar min fina vän Cassi som tog lite bilder på mig för nåra veckor sedan.
Men ni får ha en bra vecka och sköt om er! Godnatt 
 

Få eldflugorna till att dansa

Godkväll på er där ute i blåsten!
Just nu sitter jag omringad av skolböckerna vid köksbordet. Biologi är det som främst står på schemat eftersom jag har prov i det på torsdag. Har rätt mycket i skolväg nu framöver som ligger och väntar. Prov på torsdag, rapport ska in på fredag och en tyska redovisning också, en rapport nästa vecka och ett slutprov i kemi som väntas också. Mindre roligt, men det är bara att hålla ut och ta sig ann det! 

Sen jag skrev sist har det inte hänt speciellt mycket. Skolan tog fart och det som hållt mig sysselsatt är studierna men jag har även lyckats få stunder då jag umgåts med dem jag tycker om lite extra.♥

Jag har inte mycket att dela med mig av men kände mest för att kika in och säga hej. Nu ska jag plugga vidare i nån timme innan jag lägger mig i soffan framför Paradise Hotel.
Favorit pyjamasen
 

2013

Eftersom vi inte haft något internet hemma har jag inte kunnat göra en tilbakablick över "mitt 2013". Men nu sätter jag igång och känner att, bättre sent än aldrig!

Mitt 2013 började lite segstartat. I januari gjorde jag inte så mycket utan den sista veckan jag hade kvar av mitt jullov tog jag vara på genom att träffa vänner och ta det lugnt. Skolan var inte speciellt tuff vad jag kommer ihåg utan livet gick ann rätt bra. Vi åkte skidor med skolan och jag umgicks med vänner. Började kolla på Vampire Diaries med och blev helt fast!

I Februari började Melodifestivalen som jag älskar så väldigt mycket! Varje lördag var jag och mina vänner, på ett eller annat sätt bänkade framför tvn för att kolla. Jag fortsatte, som besatt, följa Vampire Diaries och pluggade endel. Följde med Robin till Helsingborg och gick på ”ljusfesten” som var så fin! Påbörjade ett sportlov och men gjorde också en väldigt dum grej.
Jag gick Finjasjön runt tillsammans med några vänner och umgicks med min pappa och lillebror endel och gjorde hemmagjorda chips tillsammans. Hade en mysig kväll med Matilda och Cassi och åt gott tilltugg så som morotsstavar, smoothies och jordgubbar. Vi sov där sen och hade det allmänt bra. Hade lite utav en fotodag tillsammans med mina två godingar och kollade på Mello.

När första mars tog sin fart, med väldigt fint väder dessutom, blev jag så himla glad och önskade att våren snart var påväg. Hade en otrolig längtan efter sol och sommarlov, behövde värme. Gick på fest tillsammans med Cassi och Matilda och spenderade mycket tid med Robin. Jag lyckades tillslut att fixa det misstaget jag begått och blev så himla lycklig! Kollade Mello final hemma hos mig med Cassi, Robin och min familj. Åt god klassisk fruktsallad och nybakade bullar. Robin Stjernberg vann, vi blev glada och sjöng ”You” tills halsen inte klarade av mer. I mitten av månaden blev jag och Frendy tillsammans och jag blev ännu lyckligare! Gick på fest med -ist tema och klädde mig som 60-talist. Vi fick påsklov och jag umgicks med vännerna, firade även Frendy som fyllde arton då.

Vi gick in i april månad och jag blev snabbt förkyld och väldigt hes, febern steg och min röst höll på att tyna bort. Fotade tillsammans med Cassi och bakade scones. Levde livet allmänt glatt och mådde bra. Fick dock, i mitten av månaden, reda på att min farmor blev sjuk i cancer och det kändes som om min värld rasade samman. Det blev svart för ögonen på mig och jag kunde inte riktigt tänka klart, jag blev så otroligt ledsen. Som tur har jag så pass fina vänner och en pojkvän som hjälpte mig att inte tänka på det hela tiden, det var väldigt svårt för det fanns alltid där och tryckte på, oron och ångesten satt ständigt i halsgropen.

Det blev sen maj månad, lite varmare och lite bättre. Vi började närma oss skolavslutningen med stormsteg. Jag var på ko-släpp tillsammans med pappa och Oskar, umgicks mycket med vännerna och pojkvännen, fick lite färg i ansiktet så att även mina små fräknar började visa sig lite tydligare igen. Robin fyllde sjutton år! Vi började grilla lite oftare hemma vilket var så efterlängtat! Började även bli besatt av New Girl. Det blev morsdag som firades hemma med familjen och mys. Sista veckan i skolan hade vi städning, triatlon, fester och en liten Danmarks tripp tillsammans innan vi, den 30:e maj tog ett efterlängtat sommarlov. Fick också reda på att dem lyckats ta bort cancern på farmor och att allt såg bra ut efter operationen och jag sprack av så mycket glädjetårar så jag knappt visste vart jag skulle bli av. Det är en dag jag förevigt kommer att minnas.

Vi övergick till juni och jag var hemma själv med Frendy över en dag. Lagade mat, kollade serier och mös. Sov även över hos honom några dagar senare och åkte dagen efter med min syster och hennes familj upp till Göteborg över en helg för att gå på min brors sons dop. Hade en trevlig helg med lite nya ansikten! Solade mycket i trädgården och passade även min lillebror. Vi handlade jordgubbar och choklad, satt ute i solen och pratade lite skit. Slutade med ett svalkande vattenkrig. Min kusin tog även studenten. Jag och Robin hade flertalet trevliga kvällar med B&J och massa prat. Började sommarjobba. Firade midsommar hos kusinerna med Frendy innan vi gav oss iväg för lite firande i Helsingborg med vänner för en trevlig kväll. Jag och familjen åkte till Bakken och Robin hängde på vilket blev en toppen dag! Hade kalas för min lillebror i förtid innan han åkte iväg till sin mamma.

Juli tog snabbt fart och då var det även min tur att fylla sjutton. Några dagar senare åkte jag till Helsingborg med Frendy och firade mig i efterhand med god mat på en fin restaurang. Mamma råkade boka en resa till Turkiet i augusti och jag längtade sååå mycket! Sommarjobbet tog slut och jag och vännerna åkte till Landskrona för att kolla PandaDaPanda vilket var väldigt grymt! Jag passade Robins mormor och morfars hus mycket tillsammans med honom och vi gjorde bl.a goda våfflor tillsammans. Jag tog mig i kragen och testade att färgade ögonbrynen vilket blev väldigt bra för att vara hemmagjort. Var ute och gick med Vendela i Helsingborg för lite prat och drog även till stranden tillsammans med henne och Robin. Hade en mysig dag hemma hos pappa med mamma och Oskar. Åt krabbelurer, vattenmelon och gott grillat kött. Umgicks även med min pojkvän trotts det att han sommarjobbade endel. Åkte till Helsingborgsfestivalen med vännerna vilket var super kul! Började även kolla lite på Pretty Little liars.

I början av Augisti spenderade jag en helg tillsammans med Frendy vilket var mys. Försökte fota endel eftersom vi båda inte är speciellt bra på det haha! Träffade Vicki tillsammans med Robin, åkte bl.a till Malmö och hade det skoj. Hade en mysig Pizzakväll hemma hos Vendela med henne, Robin och Ida. Åkte till Väla med Frendy och spenderade hela dagen där, fick med mig en bikini hem. Några dagar senare träffade jag honom och sa hejdå innan jag skulle fara iväg till Turkiet, under kvällen sen träffade jag även robin. Sedan bar det av till härliga Turkiet i en vecka! När jag kom hem hade redan skolan hunnit ta sin fart och vi tog skolfoto. Robin spräckte byxorna och jag käkade pizza till lunch i skolan tillsammans med bra människor. Åkte till min syster och spenderade en helg där och träffade även på min bror.

I början av september hände det inte så mycket. Skolan började så smått komma igång och man började känna hösten i vädret. Mamma fyllde år och jag fixade en liten födelsedagsfrukost till henne. Det blev inspark i skolan för ettorna. Jag och Frendy hade varit tillsammans i ett halvår. Han åkte till Spanien i ett par dagar och där efter åkte jag till London med klassen i ett par dagar vi också. Hade roligt där tillsammans med fina vänner.

Kom hem från London i början av Oktober. Vi gick på praktik i två veckor och jag kollade mycket serier och tog det lugnt. Efter praktikveckorna tog vi lov och gick på fest i Stoby. Jag hade en myskväll med Cassi som var så efterlängtad och otroligt välbehövd! Klippte även lugg i slutet av månaden och inhandlade mig en ny vinterjacka.

November började och vi hade fortfarande lov. Jag åkte bl.a till tandläkaren. Mös med pojken min. Hade mycket prov och läxor som höll mig lite för sysselsatt. Gick på bio tillsammans med Cassi och Robin och såg den efterlängtade ”Catching Fire”. Var på min andra begravning.. Linus fyllde år och det blev lite kalas här hemma. Provade även på att smaka ”Yollibox” (muuums). Sov över med mina två fina guldklimpar och drack kaffe, pratade en massa och hade det så himla bra. Fick dock inte många timmars sömn men det var det värt! Passade hus över två dagar och hade Frendy här hemma vilket var mys.

Det blev december och storm. Kom lite snö som försvann lika fort igen. Skolan började gå mot sitt slut vilket självklart innebar skyhögar med läxor. Stressen trängde sig på och jag blev trött och utmattad. Kollade på när Linus gick luciatåg och blev stolt när han sjöng solo och över hur duktiga dem alla var. Vi tog äntligen jullov och pappa fyllde år. Blev nominerad av min farmor till Sydsvenskans ”många förtjänar en extra julklapp” och blev så himla rörd och glad. Min farmor är så fin hon! Spenderade tid med Frendy innan han for iväg till Tyskland. Fick även en super fin julklapp av honom! Firade julafton nere hos farmor och farfar Tore vilket var hur bra som helst. Tog det lugnt under resten av julveckan, läste bok och planerade inför nyårsfesten. Jag bokade tid hos frisören och slingade mitt hår. Och till sist firade jag en jätte bra nyår med gamla men också nya ansikten vilket alltid är roligt!

Lite av bilderna under årets gång.

Jag är så glad över så mycket som hänt detta året. Jag och mina vänner har blivit starkare tillsammans än någonsin tidigare, hållt ihop i vått och torrt vilket glädjer mig något enormt. Att veta att vi kan gå igenom allt. Jag älskar dem så himla mycket. Att jag också under detta året kommit närmare nya vänner och lärt känna dem bättre. Att jag och Frendy blev tillsammans är också något jag glädjs åt så otroligt mycket. Han är så speciell och så himla fin, han lyfter upp mig och får mig att känna mig så speciell. Han är den finaste man kan önska sig och jag älskar honom, till månen och tillbaka i oändlig tid. 

Jag har egentligen mer att glädjas åt, men det får jag skriva om senare eftersom detta inlägget nu är så långt så säkert en hel del slutat läsa långt innan jag hinner avsluta det haha. 

Tack för ett svajgt 2013, nu ser vi fram emot vad 2014 har att erbjuda!

RSS 2.0