I slutet av november

Godkväll där ute i novemberkylan! Det var ett tag sedan jag visade mig här och kände att det var tid för det nu, behöver ändå paus i allt mitt skrivande. 

Sen sist jag skrev har mitt kära höstlov tagit slut och skolgången tagit full fart på nytt igen. Änsålänge kan jag väl inte säga att jag varit på gränsen till att gå in i väggen men när jag kollar på provschemat för de kommande veckorna så känner jag att den känslan lätt smyger sig på. Det blir mycket de sista veckorna, stora och svåra prov vilket självklart gör mig nervös eftersom dom är så tätt inpå. Men jag får försöka samla mig och ta det med ro. Försöker förbereda allt så gott jag kan den här veckan så jag inte sitter i sista stund med för mycket oförberett. 

För att prata om lite roligare grejer så både avslutade jag förra och påbörjade denna veckan på världens bästa sätt, nämligen tillsammans med två av mina absoluta favoriter. Spontant bestämde vi oss i söndags för att sova över i Robins mammas nya lägenhet (vilket förövrigt var den mysigaste lägenhet jag befunnit mig i!). Vi drack kaffe och pratade en hel del och tiden bara flög iväg, och det märktes väl när vi skulle stiga upp i måndags morse, väldigt trötta i både ögon och kropp men det var de värt! Så himla välbehövt och som jag tycker om dessa två, det är helt otroligt. 

Tillhelgen ska jag mysa till det ordentligt (visserligen kommer endel studier vara inblandade..), på fredag ska jag bara ta det lugnt och vara hemma tillsammans med familjen. Vi ska julpynta och slöa framför tv:n och bara vara, vilket jag ser fram emot! På lördag sen får jag ta tag i pluggrelaterat under förmiddagen, mindre kul dock. Senare under eftermiddagen ska mamma och Lasse ner till Lund och sova där, därför kommer Frendy hit och passar hus och sover sen hos mig. Vi ska laga mat och ha det allmänt mys vilket jag ser fram emot något enormt! Den här helgen lär bli en kanon helg!

Nu får jag fortsätta skriva om livetsriken innan jag, om ca en timme, slänger mig framför soffan med choklad och kollar Paradise Hotel (ja tyvärr har jag gett mig in på det haha..). 

Ha en fin kväll!
 



RSS 2.0