Mys rum

Städade rummet innan, dammade något rejält så nu är här fräscht och fint inne! Ljuset är av doften vanilj och sprider en varm och god doft i hela rummet, mysigt.

Imorgon ska jag göra ett litet ärende under förmiddagen och sedan inhandla det sista inför maten vi ska göra på nyår. Lite senare imorgon ska jag träffa Cassi en stund och prata lite skit.

Ska äta nu och sen påbörja den andra boken i hungerspelen trion. Den första läste jag ut under fyra dagar, kunde inte släppa mig från den! Hoppas dem andra två böckerna är minst lika bra.

Ha en fin söndagkväll!

25:e december

+ en tvättkorg var det jag fick med mig hem från farmor igår av julklapparna. Väldigt nöjd och tacksam över det fina jag fick, är främst tacksam över min fina familj och att jag är så lyckligt lottad att jag har alla dessa underbara personer i mitt liv.

Tog tyvärr inga övriga bilder igår eftersom jag hellre ville prioritera att umgås än att springa runt och fotografera när jag så sällan träffar farmor och farfar Tore. Min julafton spenderades iallafall nere i Vellinge vilket var hur bra och mysigt som helst, älskar att vara hos dem. Vi åt god mat och delade sen ut julklappar. Satt sen och drack glögg med lite extra tilltugg och pratade innan vi skulle fara hemmåt till lilla Tyringe igen. Satt uppe en stund och läste i den första Hungerspelen boken och sen gick jag och la mig. Så glad att jag fick dessa tre böckerna! Ska läsa dem innan jag ser sista filmen som kommer ut om nått år. 

Idag har jag annars varit inne på Maxi tillsammans med mamma och Lasse. Känner att jag är allmänt seg idag haha. Kommer nog slockna direkt när jag kommer hem ikväll efter att ha varit hos Frendy en stund innan han far iväg till Tyskland. Så om en stund åker jag nog dit och träffar honom. 

Imorgon ska jag försöka städa och få iordning på mitt rum, träffa Cassi och troligtvis åka in och hälsa på morfar. 
Annars hoppas jag att ni haft en bra julafton samt en bra annan dag!

Bytade till det bäddsettet jag fick av farmor i julklapp innan och jag älskar det, så himla fint!

RSS 2.0