Och när dom andra tar, så har vi allting kvar. Vi lägger oss aldrig ner.

Godkväll kära omvärld.

Sitter i sängen, trött som ett as med tanken i skallen om att snart lägga ner datorn och krypa ner i sängen för att sova. Dagen har för övrigt inte varit så väldigt händelserik, tre lektioner i skolan så det rullade väl på som det skulle. Kom sen hem, städade undan på mitt rum och sen kom Frendy hit. Han åker till Frankrike imorgon så ville väl mest säga hejdå, inte för att han är borta i en evighet men ändå, kommer sakna honom. 

Imorgon har vi sovmorgon fram till halv elva och sen är det bara två lektioner, veckorna ser relativt lugna ut framöver så det är skönt. Ska förbereda nationella talet i helgen och plugga lite inför ett prov. Om bara 51 dagar slutar jag och börjar sommarlovet med siesta, bättre kan det inte bli! Så att hålla ut ett tag till skadar absolut inte!

Känner hur ointressant jag är så let's avrunda the inlägg här, yesyes. 
 



En av de absolut bästa människorna på jorden.

Idag fyller min fina morfar 79 år. Han är bäst, en fin människa med hjärtat av guld. Jag är ledsen att jag inte är inne hos dig idag och firar din dag med dig. Jag är så ledsen att jag inte finner tiden till att åka in och hälsa på dig oftare. Jag hoppas iallafall att, djupt där inne, vet du om att du för mig är underbar och att jag tycker om dig så himla mycket. 
Grattis på din dag, morfar. Jag älskar dig.

 

Det är nu eller aldrig

Tisdagen har snart passerat och vi är på skolbanan igen. Helt okej. Inte stört kul men inte heller ligger jag i fosterställning och gråter för tillfället, så det rullar väl. Tanken på att måndagen igår var röd gör denna veckan aningen bättre. Tack första april, för att du ville vara röd igår. 

För övrigt så hoppade jag gympalektionen imorse. Hade feber och stannade hemma för att låta den gå ner sig litt. Sen hade vi bara två lektionaaas så jag ska inte klaga, dagen har varit helt ok. 
Ska sätta mig och läsa ut svenska boken nu, åtta kapitel kvar, den börjar bli rackarns spännande. Fallen Ängel, läs den, älska den, krama den. Den är bra, som fan. Har dock en liten touch av Twilight i sig, men det tänker man inte på så mycket. 

Nu ska jag chilla vidare, ha't gött!

 

RSS 2.0