VAAAD VÄNTAR JAG PÅÅ, SÄG FARVÄL TILL MITT HJÄRTA INATT

dag är en sån dag, regnig, ful, dum och grå. En sån dag du bara vill sitta inomhus och kolla film(something borrowed, vill seseseee!!!"#€%&/), dricka varm choklad och äta lite typ, fruktsallad, ja.. fruktsallad ! Men det kan inte jag lalala, för jag ska göra något som matchar dagen med sitt regniga-dumma-fula-gråa tjoffs istället, nämligen och plugga, nanana. Serri skolan, du förstör mitt liv. Nej det gör du inte, jag bara drog en allmänt kass vits där, du gör mitt liv bra i slutändan med en bra utbildning och allt. Så även om jag klagar så ska du veta att du egentligen är bra, att bakom alla dessa groteska ord så tycker jag faktiskt om dig, lite smått. But don't tell anyone, jag blir betraktad som geek då, samt att jag ska plugga på en lördag. Johanna du är mobbad, jo tack jag vet.


GODMORGON !


Vilken inledning. Så djup och känslosam, yesyes. 
Idag ska jag skriva ett tal, plugga glosor, läsa bok och räkna matte. Förhoppningsvis så kan jag kolla film ikväll, vilket hade varit mys, lite sådär med mig själv. ÅH VAD JAG OCH MIG SJÄLV SKA HA DET MYS. Tänkte skriva "forever alone" där efter men kom sen och tänka på översättningen till svenska, "förevigt ensam". Hmm.. erkänn att det låter lite mer såhär djupt och hemskt ? Jag menar, forever alone låter bara allmänt töntigt och uttjatat gemtemot den svenska översättningen ? Ja, då har det jag aldrig trodde kunde hända hänt, att svenska kan låta bättre än engelska, for ones. Waow, säger jag då.

Detta var ett jädrans långt inlägg..
Hoj peeps.
 

Hemma, jamenvisst.

TJÄNA BOJS ÄND GÖRLS.

Nejmen. Kom hem vid lite i åtta, mamma fick plåstrat om mig (tack gode god för mammor asså) och jag har lagat båda mina tights, som den händiga kvinna jag är. Ikväll tar jag bara det lugnt, orkar inget annat. Laddar inför en så sjuslå in i helvetes helg med massa plugg, framför allt,KAN NI GISSA VAD ?! Matte. Erkänn, ni blev lite sådär förvånade så ni släppte en liten nervös fis och allt ? Jag vet, så jäkla mogen. Men absolut. 

Veckan i Emmaboda har varit bra, väldigt bra faktiskt ! Härliga lärare och roliga uppgifter att jobba med. Skulle inte ha något emot att åka dit igen, vilket antagligen inte kommer hända men man kan alltid hoppas mina vänner, man kan alltid hoppas.

Nä, nu väntar jag bara på att el muppo (Ubbe) ska logga in på skype så vi kan pladdra litta och sen ska jag krypa till sängs. 

HOJ PÅ ER, HOJ.

 

Blodbad i duschen

Jag skulle nyss gå upp och ta en efterlängtad dusch eftersom jag både var väldigt frusen och kände mig allmänt ofräsch. Står där och har precis tvålat in benen, ska raka dom och tro då fan inte att jag slant med den där förbannade rakhyveln ?!!? Jomen absolut. Oh fy sjutton så de blödde alltså, det bara rann och rann och jag trodde helt seriöst för ett tag att jag skulle dö där uppe av blodförlust. Han tänka all världens hämska tankar under de fem minuterna jag stod där uppe och min kropp bara pumpade ut blodet som värsta maddaflippin pumparen asså. 

Och nej, det är inte nu jag kommer med en bild på ett feset litet mini sår och bara har överdrivit till typ tusen, detta är ett stort sår alltså, inte världens bästa bild dock.

 
Aow, säger jag bara. Ska dock inte ändast skylla på den arma stackars rakhyveln och lägga all skuld på den utan nej, jag var en jädrans klant jag också.

Känns lite som en favorit i repris. Precis samma sak hände i våras (dock myyycket större sår) fast på andra benet. Att jag aldrig lär mig..

HOJ.

Nattis

Synen från min dators vinlek för tillfället.

Nejmen min säng är skön, myspys å sådär. Börjar bli trött nu, å tacka gudarna för det. Har bara väntat på att bli trött nu i ett par timmar. Somnade i soffan mellan åtta och tio innan, kunde sen inte somna om när jag väl kröp till sängs. NEJMEN GUU VAD INTRESSANT, SÄGER NI DÅ.Ilandproblem på högsta jävla möjliga grad asså, helt sjukt. 

Nejmen att sova nu låter inte helt fel. Imorgon väntas en dag med matte plugg (förvånad ? Nej. Man hade liksom blivit helt rackabajsarens förvånad om jag hade skrivit att jag skulle plugga religion, typ flugit av stolen av förvåning. Så nej, det vill vi inte riskera, därför bättre att skriva matte. Vilken lång parantes, heh) och packning. Måste komma i säng tidigt eftersom jag ska vara inne i hässleholm halv sju på måndag, sen bär det vidare till Emmaboda. Usch, nervös. 

GODNATT BARN.

 

Modebloggning, a big nono

Jag gillar inte att modeblogga, nej absolut inte, för det stämmer liksom inte riktigt in på mig. Jag är rätt omode medveten om vi nu ska sammanfatta det som så. MEN idag, mina ladys and gentlemens, så kommer dagen då jag faktiskt gör ett inlägg om en tröja, en tröja jag köpte idag för femtio riksdaler inne i stan. Stor som ett hus dock, 2XL, men who cares ?! Den är över skön och typ mega mysig ! I löv it kompisar, yesyes. 

Ett lite överdramatsikt inlägg om en tröja såhär en lördagkväll, mm det är så jag kör. Okey peeps ??? 
Ae, nu e jag hungrig. HOJ.

 

Grattis Mamma!

Grattis på din 38-årsdag min fina mamma ! 
Tack för att du alltid finns där för mig och stöttar mig genom allt, att du orkar med alla mina tonårs vredesutbrott. 
Tack för att du alltid finns där och muntrar upp mig och skrattar med mig !
Du är min mamma, men också min bästa vän.
Jag älskar dig ! ♥

 

Möjs med töserna

GODKVÄLL ALLA SNUBBAR OCH SNUBBINNOR !

Kom hem för en stund sedan efter en möjs kväll hos Olivia med Cajsa. Käkade tacos och pratade lite allmänt, mycket skratt och bus, hoho. 

Skoldagen var helt okej. Åkte till skolan lite tidigare (hade sovmorgon) för att kolla igenom matten och tyskan. Sen vart det fredags fika och två timmars matte. Bytade också platser, och sen käkade vi. Jag är så himla smart och kommer på halvvägs påväg till Persgården att jag glömt mitt "mat kort", eller vad man nu ska kalla det. Så Robin var snäll och cyklade tillbaka till skolan med mig för att hämta det. Sen hade vi tyska fram tills klockan tre. Helt okej dag !

Vet inte hur många gånger jag nämnt att jag längtar/är taggad osv på morgondagen ? Nåväl, kvittar om jag skriver det igen eller inte, JAG ÄR SÅ TAGGAD SÅ ATT MINA BYXOR SNART SPRICKER. Uttryckt mig tydligt nog nu ?

Imorgonbitti ska jag gå upp i tid för att gå ut och gå, en lååång rackabajsarens runda, vara sig vilket väder eller vind de må vara. Känner ni inte bara hur rebellen inom mig flödar ?! Helt sanslöst för fan. 

Min mamma fyller år om bara tio minuter, den 15:e september. Hon är bäst, den bästa mamman som finns, bara så att alla är medvetna om det !
 

Gardasil och söt buss gubbe.

JAG KLARADE AV GARDASIL SPRUTAN. 
Har hunnit handla och färga ögonfransarna, som jag inte gjorde igår, idag. Mäktigt. Senare ska jag plugga matte och trycka in ett par tyska glosor i skallen på mig. Sen troligen snacka i Skype med kanten. Standard. 
Förresten, på bussen på vägen hem var det en jätte söt gubbe som spelade gitarr (väldigt bra, duktig var han) och visslade/sjöng. Det gjorde bussresan så himla mysig. Tack söta gubbe, för att du gjorde min dag. Hoppas på att få åka buss med dig fler gånger. 

Nu ska jag äta tacos, jag avlider så gott. 

Heido.
 

Kära tisdag, bara gå.

Ska vi sammanfatta dagen kort ? Okej,
 
- Vi hade gympa, skulle springa på tid, sprang jag ? Nej. 
- Gympa läraren snäste åt mig pga att jag inte sprang, jag sa att jag hatar att springa. MEN JAG GICK, SÅ LITE DUKTIG VAR JAG VÄL ÄDNÅ. Tack.
- Fått reda på att vi har friidrott friluftsdag nästa vecka, tisdag. Blörk.
- Jag har hunnit kollat mig i spegelen 100 gånger idag och alla gånger velat antingen, ta sönder spegeln eller typ slå till mig själv. Trött på detta nu.
- Har också hunnit beklaga mig över mitt hår (som har med ovanstående punkt, eller i detta fall streck, att göra) och mitt hat till denna korta frisyr. Osäkertjej.nu , jag vet.
- Blivit lite lättad över matten, dock inte tackvare resultatet från provet i fredags (nej gud nej, det var typ, "kom och flå mig levande*, när jag såg resultatet) utan nej, för att vi har algebra nu vilket jag har ganska lätt för faktiskt. Waow jag vet, förtjänar en liten applåd iallafall.
- Grölat, har jag också gjort. 

Ursäktar mig för att jag bara klagar och är allmänt negativ till typ allt, men vissa perioder är så i ens liv och det är smällar vi får ta. 
Veckans värsta skoldag är iallafall nu över, det glädjer mig. Nu längtar jag bara till fredag och lördag då jag äntligen ska få träffa CC centrum och Co. SKA BLI HIMLA TREVLIGT.
okej hejdå.

Ben&Jerry's, det är något jag saknar kassa dagar som dessa..

Stuck in her daydream

Har haft en trevlig dag med Ubbeboi. Fikade på kaffe å bullar, eller inte jag då, det blev äpple bitar för min del. Men lika gott var det, eller till och med godare ! Är inget stort fan av bullar precis, men går man på fettoavtal så gör man. 

Imorgon har vi gympa i skolan, dö vad jag avskyr det. Vi ska springa dessutom, hatar att springa eftersom jag ser ut som en halt ko, om inte värre när jag springer. Dåligt beskrivet men jag hoppas allmänheten förstår mig. 

Godnatt.
 

Fel del av gården.

Sitter för tillfället och äter äppelbitar och lyssnar på musik. Sov i någon timme innan i soffan, haha sleden brud sen gårdagen men det var de så sjukt värt ! Hade jag haft orken till det så hade jag trallat upp till Cajsa och umgåts med henne, Elma och Cassi men jag är så himla trött så det får då allt bli en annan gång !
Annars då ? Jo, har lite ont i foten och höften, men jag lever, och det är väl tur det !

Imorgon lär jag sitta inne hela dagen och plugga. Inte det roligaste precis men det måste göras så jag får väl helt enkelt göra det. Usch vad boring inlägg. Heido.

 

Inspark.

Jag vaknar alltid tidigt när jag behöver sömn som mest, typ. Irriterande. Har också ont i magen ovanpå det. Jag ska sluta klaga folks. 

Igår var det Inspark i Perstorp vilket var så fruktansvärt kul ! Treorna gjorde ett himla toppen arbete säger jag bara. Och detta är lätt en kväll jag sent kommer att glömma. 
Tack min fina klass som också gjorde dagen till den bästa !

Nu tar jag och somnar om. Godnatt.


 

RSS 2.0