Lov

Höst lovet har dragit igång och här ligger jag med min fina katt och ett avsnitt 90210 och myser. Nejmen seriöst, fatta naas med lov. 

Sov hos Cajsa inatt med Robin och träffade även hela goa' glada gänget igår eftersom vi skulle säga hejdå till Cassi som för närvarande just nu är på gran canaria den lilla spillevinken. Hon får gärna snart komma hem tycker jag..

Ikväll ska jag hem till Cajsa för ett High school musical maraton, möjs.
 

I studiernas värld

 
Ungefär såhär ser jag ut för tillfället, drunknar i allt vad anteckningar och häften, med allmänt ointressant fakta, heter. Men vad gör man egentligen? Har suttit hela kvällen och tryckt in allt vad jag orkat i skallen men nu säger jag NEJ och ska snart pallra mig upp till duschen och sen slagga, vilket låter rätt bra i mina öron. Jag menar, är man sleden så är man.
Känner jag mig säker på provet? Nja, lite till och från. Men ett E på provet skulle väl inte vara för mycket begärt kära PU lärare..

Min nuvarande vardag är väl inte så speciellt händelserik. Jag går i skolan, pluggar, sover och äter. Och där emellan allt annar fix och trams som ska göras. Så jag menar om det nu skulle vara någon där ute i den vida internet världen som saknar mina allmänt roliga, intressanta och innehållsrika (bara känn hur ironin flödar) inlägg så vet ni vad jag håller på med då jag inte vistas här, yesyes.

Imorgon åker jag till storstaden Helsingborg och på torsdag följer jag med Nelly hem efter skolan tilsammans med Trude. Lite förändringar i det tråkiga vardagslivet, vilket är rätt välbehövligt !
 
Nej nu kallar duschen på mig så atteh, vi hörs alla snubbor och snubbinnor !

Känner ingen ånger.

Sitter i sängen, lyssnar på musik och försöker plugga vilket inte går åt rätt håll precis. Vid åtta ska jag se X-factor samt försöka komma på en grej till svenskan till imorgon, göra lite engelska ovanpå det också. Herregud, det ända jag pratar om på min blogg är skolan. Ska kanske starta en skol-blogg istället ? Vad är det som händer med mig!?!

Jag tänkte på det, jag kanske ska göra en kategori som heter "matte" eller "matte hatet" eller något liknande eftersom det blir väldigt många matte inlägg på denna bloggen och jag aldrig riktigt vet i vilken kategori jag ska lägga dessa matte inlägg. Låter inte det som en bra ide ? Jo. Väl nästa gång jag känner att, "Nae men du vet, ett matte inlägg hade suttit fint nu, vad sägs som att skriva om det på bloggen ?! Himla bra ide, det kör vi på!" så kommer jag göra en kategori med något vackert "matte" namn.

Herregud, märks det att jag inte sovit bra inatt ? Jag går nu. Heido.
 

Say, WEYOO

 HEEJ VÄRLDSBEFOLKNINGEN.
(jomen ellerhur att hela världsbefolkningen läser min blogg..)
 
För att sammanfatta dagen kort,
- jag vaknade av ett jädra smattrande mot mitt fönster och efter att ha trott att det typ var världens undergång med det jädra lätet, så steg jag upp och kollade ut genom fönstret. Det haglade.
- jag hade prov, det gick.. jomen det gick.
- hade gympa, dö.
- åkte in och handlade mina ÖVERNATURLIGT SNYGGA SKOR INNE I STAN, wiho.
- handlade också strumpor.
- åkte till min söta mormor och babblade lite
- mormor körde mig hem
- jag ska äta nu
- jag ska ut och gå med Cajsa sen
- jag ska sova tidigt för att vi inte har några läxor tills imorgon, WEYO MADDAFLIPPERS

Nu bli're mat people. 

Have a nice evening, heidååe.

Kanelbullens dag, HAR NI MISSAT??!?!?!?!

DET VAR JU ETT JÄDRANS ANAMMA OM DESSA KANELBULLARNA. Frästa mig lite till bara, mm gör det, bara gå på den som inte får äta dom, mm gör det, mm. Inte för att jag är ett så stort fan av kanelbullar, men ändån. Nejmen seriöst, vi har fattat, det är kanelbullens dag. Spamma inte sönder med era bilder på facebook och instagram med texten "Kanelbullensdag" osv. I'ts driving me crazy people ! 



Iallafall. Halleo !
Nyss hemkommen från tha Hässlehåla efter ett ärende. Yesyes.
Kvällens planer: plugga, powerwalkish (?), duscha, sovasovasova. Har egentligen sovmorgon imorgon, men nej, flitig som jag är så ska jag skippa den för att istället åka till skolan och studera till mitt kära, älskade matte prov imorgon (kalla mig flitiga Johanna från och med nu). Önska mig lycka till, det lär behövas.. 
Åh hittade ett par super mega över maddaflippin snygga pjox inne i stan idag. Dom ska bli mina, minaminaminaaaa. Japp, nu vart de bestämt. Nej nu ska jag plugga i tackt till min "Höst möjs" spotify lista, jomen apsilut. 

Tjingeling kompisar ! Och kanelbulla er inte för mycket nu, snälla. Tack på förhand.

Mvh flitiga, kanelbulle-trötta, Johanna.
 

RSS 2.0