En himla fin vän

Trotsade min dumma fot och åkte in till stan en liten stund för att ta en kaffe med min efterlängtade lilla Cassi som jag saknat så. Vi hade mycket att prata om och det va så roligt att äntligen få träffas! Synd bara att tiden går mer än fort när man har det som bäst. Men denna stunden kommer jag hålla varmt om minnet länge nu. Tack för den lilla stunden, min pärla! 

Sen jag kom hem har jag bytt om till pyjamas igen, fått ännu mer ont och kollat klart första säsongen av Pretty Little Liars och hade tänkt påbörja säsong nummer två nu. Den här dagen får en tummen upp, trots det tråkiga och konstiga vädret!
Haha jag vet, bilden är skit fesen.

30:e Juli

Ännu en tråkig och grå dag bestående av säng häng och Pretty Little Liars. Mår jätte konstigt idag, har ont i magen och känner att jag behöver kräka i omgångar, ont i ryggen också och för att inte tala om foten som bara blir värre och värre. Just nu gör det verkligen skit ont att gå och emellanåt också när jag bara ligger ner. Vill röra på mig, ut och gå och känna lite friskluft för tror det hade varit behövligt även om vädret inte är det bästa. Men med den här värken i foten så återstår det väl att se. 
Känner att jag bara klagar haha.. Har iallafall fräschat till mig lite nu i hopp om att må en gnutta bättre snart!

Pretty Little Liars

Trodde aldrig jag skulle bli en av alla dom som glor Pretty Little Liars, men jo visst hamnade jag också i tittar beroendet. Har varit lite serie sökande ett tag eftersom 90210 är slut och New girl och Vampire Diareis är inte tillbaka förrän till hösten, vilket suger, så får väl kolla på detta istället då! Inte den bästa serien men den är faktiskt helt okej bra. Bra tidsfördriv till dagar som dessa, gråa, tråkiga och sega. 




En bra kväll

Igår hade jag en väldigt bra och rolig dag i Helsingborg tillsammans med ett par fina vänner. Vi satt i en park först, pratade och skrattade och var allmänt glada på livet. Efter nån timme begav vi oss den långa vägen ner till stora scenen för att kolla på Joddla Med Siv, och ja, vägen var lång och gick inte speciellt fort med tanke på att det hänt något konstigt med min fot som gör något så otroligt ont men vet inte vad.
Vi gick ner till Joddla och Robin fick se några efterlängtade låtar. Vi åkte sen en karusell och gick efter det till tåget. När jag kom till Åstorp sen väntade jag på Lasse och mamma som skulle hämta mig. Hörde sen att ett gäng som skulle till Tyringe inte hade fått plats att komma med bussen eftersom det va knök fullt. Ringde Lasse och frågade om dom kunde åka med med tanke på att han ändå skulle köra tomkörning till åstorp med bussen. Gick fram till dom sen och sa att dom kunde åka med, såg riktigt hur glada dom blev, då blev jag också glad. Det kändes riktigt bra sen faktiskt, av att ha gjort någon en god gärning och fått dom glada. 
Sen var jag hemma och i säng vid två tiden ungefär och vaknade nu för en timme sen. Har inget planerat idag så det blir väl bara att ta det lugnt, kolla serier och filmer och bara mysa. Vädret ser bara grått och tråkigt ut så det får bli en inne dag. Kanske går ut en runda sen, jag får se med tanke på att foten gör minst lika ont idag som igår.

Ha en fin söndag!

Robin får stå för bilden, ett tappert försök att smyg fota Nic Schröder haha!



To dance it requires two


Trying to hold something that wants to go
Is like trying to catch a falling flake of snow
It glimmers while it can but it will melt between your hands, you know
To keep something alive that wants to die
You teach the birds to swim, implore the fish to fly
But gills are made for water, and feathers for the sky

So I have to give up and understand
that this is something that surely soon will die

Bilder från dagen



 

En väldigt bra dag


Fina lillebror.

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit hos pappa tillsammans med mamma och lillebror hela dagen. Mamma gjorde krabbelurer till fika med glass och melon till. Oskar har väl iprincip bott i poolen hela dagen och plaskat rundor, senare mot kvällskvisten grillade vi lite och när maten väl var färdig kom Lasse också. 
Har haft en väldigt mysig dag och knäppt av ett flertal bilder som jag tänkte slänga upp här om en stund.
 

I mitt lilla krypin

Gav min kamera ett tappert försök till att få till den där riktiga mys-touchen mitt rum förtillfället framkallar. Sen att jag är en riktig amatör är en annan femma. Och varför jag tog och la på lite blurriblurr på datorskärmen är för att bilderna som kom upp på facebook kanske inte personen vill att jag visar upp här. SÅ NU ÄR ALLT UTRÄTT. Det va ju bra.

Just nu i denna stund känner jag mig glad, jag känner en hel del lycka som flödar genom min kropp och man vill nästan skrika lite, liksom mer bara för att man kan. Det är egentligen inget speciellt och stort som inträffat som framkallar denna glägjen. Och det är rätt skönt ändå, att man är sådär naturligt glad. Jag har så otroligt fina människor runt omkring mig som jag är så tacksam över att jag har, och det hoppas jag dessa personer också vet om. Min familj är så fin, lika så mina vänner och min underbara pojkvän. En bra fundering är egentligen vad det är som just jag gjort för att förtjäna dessa människor hos mig? Bra fråga men med ett svar som inte jag har.

Jag vill bara säga tack, för att ni är just dom personerna ni är.


Två av dom finaste personerna på jorden

 

Färgade Ögonbryn

Jag är absolut ingen "beauty blogger" eller ens något i den stilen, aldrig varit och kommer heller aldrig att bli. MEN jag måste bara tipsa om att färga ögonbrynen för er som har väldigt svaga eller samma problem som jag, att dom är så ljusa att dom inte syns. Jag har funderat på detta ett tag men inte vågat för jag har varit rädd att färgen skulle fastnat i huden, eller att dom skulle bli helt kol svarta eftersom det är ca 5-10 minuter man ska ha i färgen om man vill ha full effekt, så det går rätt fort att få färg. Jag hade väl i min färg i ca 3 minuter. 


Klandra inte mig för bilden, jag vet att den inte är speciellt fin eller bra gjord haha.

Men jag är glad att jag tog mig i kragen och gav detta ett försök eftersom det ser mycket mer naturligt ut och man behöver inte alls fylla i brynen i onödan. Så detta är ett tips till er som har samma problem som jag hade!

Nytt och fräscht

Nu har jag i stort sätt flyttat över min blogg till en ny eftersom jag inte längre kunde ändra designen på min andra, varför vet jag inte så det va lite tråkigt att jag tvunget skulle behöva byta blogg. Många av mina gamla inlägg finns flyttade till den här bloggen men inte alla. Jag ska så smått försöka flytta över alla men det tar dock ganska lång tid.. 
Men, detta är iallafall lite nytt och fräscht. Bredare blogg, små ändringar i menyn, ny header är fixad osv och jag är nöjd! Att börja blogga på hel tid igen vet jag inte om jag kommer göra men lite smått iallafall, så får jag se vart det leder sen. 

 
 
 

Trött på mänskligheten.

För en stund sedan så gick jag in på instagram för att bläddra igenom dom lite nyare bilderna som kommit upp i flödet. Jag såg då att Miriam Bryant (tjejen som bl.a gjort låten "Push Play") hade lagt in en bild som väckte min uppmärksamhet lite extra. Och om jag säger fotbolls EM, är det en tillräcklig ledtråd då? Nehe, okej.. Men om jag säger DAM fotbolls EM, väcker det då kanske en liten tanke på vad det jag om en liten stund tänker avslöja vad det stod på bilden om? Jo, men som dom flesta vet så är damfotbolls EM igång och igår spelade Sverige mot Danmark på hemma plan. Matchen slutade 1-1 vilket jag tycker är ett väldigt bra slut istället för att Sverige skulle förlorat. Men vad är det då jag ser står på den här bilden? Jo, en massa twitter inlägg från igår där vuxna människor skrivit en HEL DEL påhopp om tjejerna i laget. 
Bilden:



Jag kan inte mer än säga att jag är så gott som tom på ord men fylld av frustration, illska och mer där till. Hur i hela världen har folk mage att skriva något sånt här om eller till andra människor?! Hur kan man!?! Vi som kommit så långt i vår utveckling, vi som ska framstå att vi är så jämnställda, vart tog det vägen? Hade det istället varit herrlaget som spelat igår så hadeinte folk skrivit lika groteska och elaka saker om dom. Inte hade folk skrivit att, "Herrlaget, vilka bög horor ni är" eller "Herrfotboll är små kukar, bögar och långt hår?"ALDRIG FÖR MITT LIV ATT NÅGON HADE SKRIVIT NÅGOT SÅNT HÄR OM DET VARIT MÄNNEN SOM SPELAT, NEJ ICKE SANN ICKE
Jag förstår inte hur människor inte tänker efter när dom skriver och vad dom skriver till vem dom skriver. Detta är ord och meningar som verkligen sårar en. Dessa människor tänker verkligen inte på hur det skulle kännas för dom att få allt detta som en våg över sig, själva hade dom nog inte varit så jävla glada. Året vi nu lever i är faktiskt 2013, någon form av moral borde vi människor väl ändå ha så att det inte sträcker sig såhär långt. 
Jag ver inte ens vad jag ska skriva mer nu, för förtillfället så är jag så fruktansvärt förbannad på dessa äckliga fasoner så det inte är riktigt klokt. Dessa människor borde sättas på dagis och uppfostras om på nytt igen, för någon form av uppfostran har det så fan inte funnits under den där uppväxten. 

Säg att jag har PMS, kalla mig feminist (I am), säg att jag överreagerar osvosv, men jag kommer inte bry mig eftersom jag så säkert vet vart i detta fallet rätt eller fel sträcker sig. Någon jävla måtta får det fan va. 

Ja, jag är så fruktansvärt trött på mänskligheten.
 

En underbar längtan

Juni har redan passerat och imorgon har Juli månad varat i en vecka, jag har varit sjutton år i en vecka, jisses... Tiden går så fort ännu en gång, och att vara sjutton år känns gammalt. Att tänka att man faktiskt är sjutton år går inte riktigt att inse eller förstå ännu. Imorgon böjar också den sista veckan på sommarjobbet vilket ska bli riktigt skönt. Mindre skönt att jag jobbar eftermiddag varje dag och att vädret ska vara relativt bra hela veckan.. Men självklart så får ju det gå ann det med. Oskar fyller hela fem år idag, han växer så fort. Tyvärr är han inte hemma så att jag har inte kunnat omfamna honom med kramar och pussar.. Saknar det lilla livet.
Hela Juni har i princip regnat bort, det har inte varit många fina dagar mer än i början av lovet. Fram tills igår hade jag ångest över sommar vädret, blev ledsen av tanken på att detta kanske faktiskt kommer bli en av dessa somrar som bara regnar bort. Men nu gör det ingenting om det skulle vara så, självklart är det ändå inte speciellt roligt om varje dag skulle bestå av regn så att om vädret förblir så som det är idag är inget jag skulle klagar om, absolut inte. Men det jag skulle komma fram till var att skulle det inträffa så har jag ändå i tanken att om 40 dagar, nästa månad, den 16:e Augusti åker jag, mamma, Linus och Lasse till Turkiet som för ett år sedan, samma hotell. Det ska bli så skönt att få komma iväg till den riktiga värmen, till att kunna kolla på termometern klockan tio eller elva på kvällen och veta att det faktiskt är 35 grader ute, till den underbart goda maten, till bikini linjen som skiner mer än solen själv, till att kunna ligga i poolen eller havet en hel dag, till shoppingen, till den underbara utlänska musiken, listan kan göras hur lång som helst och tro att jag längtar ihjäl mig något så sjukt. Det ska bli så himla skönt, jag har aldrig längtat så mycket till en resa som denna jag har framför mig. 
Vädret idag har varit väldigt skönt annars. Solade en stund med mamma för någon timme sedan men blev trött och gick in och råkade somna till nu kvart i fem, mindre bra.. Annars ikväll ska jag inte göra så mycket mer än att längta ihjäl mig till Turkiet resan.

Hotellet vi kommer bo på







 

RSS 2.0