20 sanningar

- Jag har motviligt börjat tycka att klänning är något av det skönaste som finns.
- Jag har haft ett beroende av tuggummi, skulle alltid ha det förutom när jag åt och sov.
- När jag va liten kunde jag inte säga ketchup utan sa istället chuppen.
- En av mina absolut favorit filmer är Toy Story.
- Jag får panik när jag märker att folk cyklar bakom mig.
- Jag är väldigt klumpig, inte alls smidig haha.
- Jag får blåmärken väldigt lätt, minsta lilla stöt och jag får ett blåmärke.
Att sova på magen är meningen med livet.
Jag älskar mat.
- Jag tycker inte om födelsedagar eller jul eftersom det innebär presenter och jag är något såotroligt dålig på att visa hur tacksam jag faktiskt är.
- Ett stort komplex gällande mig själv är att jag har jätte svårt för att bli brun eftersom jag har soleksem. Alla andra kan bli bruna och fina men jag förblir kritvit och ful..
- Jag kan inte klia andra människor på ryggen eller andra ställen eftersom jag inte klarar av det faktum att jag får någon annans hudceller under mina naglar haha. 
Fötter är något av det äckligaste jag vet.
- Jag är översynt och har glasögon men är aningen dålig på att använda dom.
- Jag tycker det är kul att ha hicka.
- Jag har svårt för att bli rastlös och är väldigt lättroad.
Jag avskyr snö, kyla, jul, snöslask osv.
- Jag samlar på änglar.
- I framtiden när jag får barn vill jag gärna dom ska heta något av Theolina, Vinja, Malte eller Leo.
- På senare tid har jag blivit helt förälskad i ägg och mjölk, men egentigen hatar jag mjölk.
 

We can lose ourselves in the midnight. We can find our way in the sunrise.

Nu har det gått lite mer än två veckor på mitt kära sommarlov och att fler återstår känns så himla underbart. I onsdags var jag, mamma och Martin på Linus skolavslutning och kollade eftersom Linus skulle sjunga. Han va så otroligt duktig som verkligen vågade och presterade så himla bra som han gjorde, jag var mer än tårögd när han uppträdde. Jag är så stolt över att få äran till att vara storasyster till honom. 
Igår åkte vi in till Hässleholm för att träffa lite släkt och fira att min kära kusin Marcus tagit studenten. Det va både kul och trevligt över att få träffa en hel del människor jag inte träffat på ett bra tag, speciellt morfar. Och även igår blev det lite glädje tårar. 

Snart börjar jag jobba och får tjäna lite pengar till London resan med klassen i höst, snart är det midsommar, snart fyller jag hela sjutton år vilket jag åldersnojar lite om och snart blir det lite födelsedagsfest som några i klassen har ordnat för mig och två andra tjejer i vår klass. Det glädjer mig så mycket att jag faktiskt har så fina vänner.

Förtillfället annars så kan jag väl inte mer än vara ärlig och säga att allting faktiskt går rätt så upp och ner hela tiden. Jag har mina lyckliga och glada stunder, men samtidigt så har jag så många då jag tänker dåliga tankar och mår aningen sämre. Jag försöker att inte tänka så mycket, att fokusera på allt omkring mig som är så himla bra just nu. Men det är inte det lättaste, dock så försöker jag. Jag försöker att varken blicka framåt eller bakåt, jag vill leva här och nu och försöka hindra att tiden inte springer iväg från mig. 
Alla har vi klart dåliga stunder och jag hoppas bara att detta är tillfälligt, för en längre period varken har jag tid eller ork med. 



 
Mina fina små bröder ♥

RSS 2.0