Lite roligheter att veta om mig

- Jag har lite utav en tvångstanke som jag haft i ett bra tag nu, sen jag var 8 år kanske? Och det är att jag aldrig klarar av att gå på A-brunnar. Gör jag det av misstag måste jag direkt knacka mig själv 3 gånger i ryggen annars tror jag att jag riskerar otur.

- Tvättar jag inte av ansiktet innan jag går och lägger mig brukar jag få ångest och tro att jag kommer vakna upp med jätte mycket utslag och finnar.

- Jag har blivit en ganska så glad person under de senaste åren, eller jag skrattar ganska mycket åt allt eller ingenting. När jag var 13/14 år var jag mer bitsk av mig, eller snarare om jag ska förklara det lättere, hade ett lite värre mens humör då. Antar väl att det berodde på puberteten, hormonerna osv.

- Jag älskar att få folk glada (vem gör inte?), speciellt när dom skrattar åt något jag sagt eller liknande som man själv inte väntade sig vara kul. Tycker också om när ens vänner verkligen visar, lite spontant då och då, att dom verkligen tycker om en.

- Jag är ganska så jätte lättroad. Kan skratta åt allt eller inget och folk kan ibland verkligen inte förstå varför. Sjukligt torr humor.

- När jag är i skolan eller är med några jag inte är så nära vän till har jag ett speciellt beroende för tyggummi, ett tvång. Har jag glömt tuggummi i skolan så får jag panik. Har beroende i vanliga fall men i skolan så är det extremt.

- Jag älskar ballonger i alla möjliga former och färger! Kan roa mig med en vanlig ballong i flera timmar (skojar inte). Och självklart så är heliumballonger ett stort plus.
 
Jag aaaavskyr fötter, verkligen avskyr! Der är nästintill det värsta jag vet. Jag rör jag någon annans fot så får jag panik inombords, kan bli helt stel i kroppen. Klarar av att kolla på fötter men att röra är a big nono! 

RSS 2.0