Turkelandet

Turkiet är bäst, just saying. Ikväll blir det utgång med Paula, wohoo ! På lördag åker vi hem, mindre bra det dära.. 

PUSS PÅ ER






 

Johanna talar ut

Jag ber om ursäkt, känsliga läsare varnas, fast nä. Men jo, jag ber om ursäkt för det här, men jag behöver bara får det ur mig. 

Jag är så jävla trött på ytliga människor som bara dömmer hit och dit och ska tvunget göra narr av en person bara för att han eller hon ser lite annorlunda ut, eller inte är på samma sätt precis som alla andra. Vad är meningen ? Jag vet att man inte kan tåla alla människor här i världen, för det kan jag själv inte heller men inte fan betyder det att jag ska vara elak mot den personen då, vissa människor kan man bara inte med och det har jag full förståelse för, MEN betyder det att man ska behöva frysa ut den personen och visa tydligt att man inte tycker om h*n då ? Till och med snacka skit bakom ryggen eller mobba denna personen ? Vad i hela helvete är meningen med det !? Alla är vi inte likadana. Vi ser ut på olika sätt, är på olika sätt, klär oss på olika sätt osv, och så ska det väl få lov att kunna vara ? Det skär i hjärtat på mig när folk mobbar eller pratar skit samt fryser ut någon som man ser har det svårt att komma i kontakt med andra. Vad fan är meningen att vara elak mot någon som man vet har det svårt att komma in i "gruppen" (om man nu ska kalla det grupp) ? Du behöver inte umgås med den personen men du kan väl förhelvete åtminstone visa lite jävla hänsyn och vara trevlig, vad skadar det egentligen ? Tänk själv om det hade varit dig alla stod där och pekade ut eller mobbade, hade det varit så jävla kul då egentligen ? Nej det tror jag så fan heller. 

Jag är så jävla trött på ytlighet och mobbar jävlar som jag stött på endel de senaste dagarna, som tvunget ska vara så jävla elaka eftersom dom på något sätt tror att dom är tuffare och kommer högre upp så fort dom trycker ner någon. Vet ni vad ? Inte fan kommer ni högre upp för det. Jag vet att denna texten inte kommer göra något bättre, alls, men jag ville bara får det ur mig. Det har gått och gnagt i mig de senaste dagarna och jag blir så jävla förbannad. 

Till alla jävla mobbare där ute, fuck you och skaffa er ett liv istället för att trycka ner andras. VÄX UPP NÅN GÅNG FÖR FAN DÅ. Dra, idioter.
 

Jag vet nått som inte du vet.

Jag gör alltid det som jag inte borde göra när jag vet att jag egentligen borde göra annat. Som nu, jag borde packa till lägret imorgon och gå upp och duscha, nä duscha gör jag imorgon. 

Träffade töserna innan idag, alltid lika kul ! Får hoppas att dom kan komma hit om en stund på fredag så vi hinner säga hejdå. Okej, jag vet att jag inte kommer att vara borta i en evighet men jo, man saknar ändå de små liven ! Nej men vafan, tagga Turkiet på lördag asså. Fatta det kommer äääga ?

Tjao peeps !






Jomen jag har kul.

Gör mig hel.

Godkväller ! Skolan idag var helt okej. Hann stressa upp mig något så sjukt mycket över matten, dock inte så värst okej. Kom hem vid kvart över fyra och åkte sen till stan med pappa och handlade ögonfrans färg och skor till pappa, åt varsin sallad och drog sen hem. 

Färgade ögonfransarna innan, det blev faktiskt ganska bra ! Ska färga dom igen sen på fredag. Veckan framöver är så gott som fullspäckad, men på lördag åker jag äntligen till efterlängtade Turkiet så det skadar inte så möd. Nej nu måste jag sova. GODNATT BARN.

 

Så nu lever jag efter bevisen.

Hej alla gröna, gula och bruna bananer ! Igår var jag i Malmö med Jocke, Paula, Cajsa och Cassi. Det var helt okej, lite väl mycket folk bara. Så efter nån timme så drog vi hem, tog med oss filt och gick upp på kullen, snackade och mös. Gick Sen och handlade pommes, satte oss ute på den klassiska terrassen en stund sen la vi oss. Cajsa stack vid halv elva och Cassi stack vid två, jag orkade inte åka med Cassi eftersom huvudet bankar sönder mig. Drar hem sen om någon timme eller så, ska träffa lite folk ikväll och bara mysa litta. Sen på söndag blir det städ och "matte mys" fast nä, matte helvetes plugg. Dö. 

Heido kompisar !

 



En härlig kväll med fina vänner

Kom hem för någon timme sedan efter att ha spenderat kvällen hos Cassi med bad, pizza och godis mys med töserna. Fick också träffa saknade Olivia som varit i väg en vecka i Rhodos nu, så det var super mys ! När jag kom hem satte jag mig i soffan och pratade med Lasse, drack en kopp kaffe och små kollade lite på någon kriminal tv serie. Imorgon, eller rättare sagt idag, är sista dagen på mitt sommarlov för det här året. Både spännande och skrämmande. Så imorgon ska jag försöka komma upp innan nio. Ska städa rummet, duscha, hinna läsa ett par kapitel ur min bok, kanske tvätta och bara i största allmänhet förbereda mig inför skolstarten. Vid halv ett ska jag vara hemma hos Cassi imorgon också, för att fixa ihop lönen med jobbet. Tänkte lägga upp lite av en "bild bomb" imorgon med bilder från mitt sommarlov, så håll utkik ! Nu börjar klockan bli mycket så jag ska ta och kolla igenom gymnasie papperna och läsa lite ur boken min sen sova. Vi hörs imorgon kompisar !
 

Är det okej, att sakna någon man aldrig träffat ?

Som den gången. En tankspridd Johanna, ute och går för sig själv, slår mig ner på lekplatsen och tanken kommer upp i skallen på mig, från ingenstans. Jag kollar upp på den stjärnfyllda himlen och ser det, ett stjärnfall. Ögonen fylls med tårar, både av lycka och sorg. Idag, sitter jag ute på trappan med filten om mig denna augusti kväll. Samma tanke for upp och jag tänker på den gången. Kollar upp mot himlen och ser, naturligtvis, ännu ett stjärnfall. Snabbt, men så vackert. Denna gången gråter jag inte, jag ler. Jag tror att det är du, jag är säker på att det är du. Jag känner en viss närvaro, som inte riktigt funnits där förut. Kan det vara inbillning, bara för att man vill eller, är det så ? Att du faktiskt är med mig ? Jag kollar upp mot himlen igen, och bara ler. För att aldrig ha fått se dig, höra dig, röra dig, så känns det som om jag känner dig, bättre än någonsin. Fånigt kanske, men sant. Jag ryser, på ett bra, väldigt bra sätt. Okej, jag får vara ärlig nu, jag gråter. Men denna gången bara av lycka, ren lycka.

 

Hej Stieve.

En spindel har tagit sig in på mitt rum och valt att bosätta sig i taket. Det läskigaste är dock att den bara har 6 ben.. Och nej, jag har inte rört dom andra två, även hur ondskefull jag än kan vara så var det inte jag. Skulle inte få för mig att röra Stieve (jag döpte honom till Stieve just för min vän Cassis skull, att det sen var en spindel kanske inte var så snällt). Jag sprayade hårspray på lille Stieve innan, kanske Stieves två bort tappade ben stelnade och föll av pga det. Jag ber om ursäkt för det, lille Stive.

 

What's the point in playing a game you're gonna lose?

Om inte morgonen är speciellt god, hur säger man då ? Man kan väl inte bara säga "morgon"heller ? Det låter bara knasigt. Självklart att på engelska så låter det rätt bra att bara säga"morning", men nej inte på svenska. Men så är det ju alltid, allting ska alltid låta bättre på engelska, eller iallafall för det mesta.

Och anledningen till att jag började inlägget sådär är för att nej, morgonen är inte så speciellt god. Fick typ nyss reda på att jag ska vara hemma själv hela dagen, fram till nio ikväll. Gillar att vara hemma själv. Så atte, jag ska utnyttja dagen på bästa sätt nämligen, bädda ner mig i soffan med en kopp tee och hunden bredvid mig, sen också se alla Twilight filmerna. Twilight var rätt roligt att skriva. Twilight, Twilight, Twilight. TWAJLAJT. Nejmen åh, orka. 

Hejdå.

 

Jag vet att du ser bra ut, men tittar nära ser att inget annat har du.

Godmorgon människor ! 
En relativt nyvaken Johanna som sitter och ska försöka knepa och knåpa på ett litet inlägg (låter som om jag gör värsta stora grejen av det hela, precis som om det är typ skit svårt eller något ?)
Verkligheten Johanna, tillbaka till verkligheten.. Usch jag tror jag gick upp för tidigt, eller iallafall för att vara det jag ställt in mig på att sova de senaste veckorna. Jag måste vänja mig, börjar den 15:e, böl. 

ANYWAYS PEOPLE. Igår var riktigt mysigt. Käkade pizza, kladdkaka (åhåhåh), chips, popcorn och jaa, mm, gott. Låter som om maten var det mysiga, men nej, tro det eller ej, sällskapet var bättre, myyycket bättre ! Bäst. Vi passade Baileys två över söta hundvalpar, Troja och Diva, pratade om allt mellan himmel och jord med tanke på hur längesedan det var vi träffade kära Josefine och lyssnade på musik. Vid ett tiden så drog jag och Cajsa oss hemmåt.

Nu under förmiddagen/tidig eftermiddag ska jag iväg med Mika och sen ikväll ska jag iväg. Kul, kul, julgranskul(a). Nejmen åh, vad jobbig jag är idag. Det jobbiga ledde iallafall till ett ovanligt långt inlägg för att vara mig ? 
Aja, peace people !

 








 

RSS 2.0