No, I’m not asking much of you, just sing little darling, sing with me.

Godmorgon!

Det har varit full rulle på mig sen i måndags, har saker att göra hela tiden! I måndags skrev jag prov, som gick sådär, följde sen med Robin till Helsingborg och träffade Vendela och sen åkte vi till Väla och var där hela dagen. Igår gick vi upp tidigt för att Robin skulle klippa sig och efter någon timme åkte vi till Tyringe och träffade sen Cassi. Jag stack hem, strädade lite och bytade om sen kom Frendy en stund på kvällen också vilket va himla bra! Sen somnade jag runt halv elva igår. Och idag ska jag duscha och fixa till mig sen in till stan ikväll för att hjälpa till med Julklappshjälpen. Och imorgon har jag planer, och på fredag har jag planer och i helgen har jag planer herregud jag får nästan lite hjärtklappningar så mycket jag ska hinna med och göra!! Och allt där emellan ska jag hinna plugga en hel del också. Åh.. Nej Johanna, paus.

På tal om ingenting, sitter och lyssnar på den över möjsiga låten Emmylou och får tillbaka blickar över förra våren. När jag passade hus och mamma va i Gran Canaria, jag hade vännerna här och allting bara flöt på. Det va bra då, kan nästan längta tillbaka lite och sakna den tiden.. Men det finns inget att göra dock. Så som det var då blir det troligtvis inte igen. Ta sig i kragen och inse att, så här är det.

Nu ska jag och min stress gå och äta frukost med mamma, hon har varit så söt och bakat bröd!
 


Å en kopp tee på de

 
Det är freeedag meine damen und herren och jag softilerar i min säng med bra musik och en kopp smarrigt tee i handen. Det mina vänner, det är en rejäl fredag.

Sen jag kom hem, vid fyra, har jag städat mitt rum, fått huvudvärk och värmt upp tee vatten. Mycket mer har inte hänt liksom. Om en stund kommer Cassi hit för en myskväll, hon sover här med! 
Annars i skolan så har glassprojektet rullat på och idag gjorde vi en reklamfilm. Jag är till 90% med i filmen plus att den ska visas upp för 45 personer (om inte mer) på måndag. Och heh, aa vi får väl se hur det blir.

Hörs när jag har något mer vettigt att meddela, deal? Okokkok.

Nej här händer det inte mycket

Jag har
- varit i skolan
- haft gympa
- gjort glass 
- ätit
- kommit hem
- slöat
- duschat
- ätit

Jag ska
- borsta tänderna
- slänga mig i sängen pga ont i ryggen och bara allmänt jävla trött
- sova
- gå i skolan
- smaka den hemma gjorda glassen (imorgon)
- ha resurs i kemi eftersom min IQ inte kunde räcka så långt som till ett E på förra provet

Delar med mig av mitt händelsefattiga liv. Godnatt.
 

Medans dom skakade på huvet, levde vi här i nuet och vi drömde ihop

Idag känner jag mig som en sophög. En riktig kompost sophög med lite utav en vätskebrist.MEN JAG LEVER.
Gårdagen var bra och jag uppskattar jätte mycket de folk som tog sig tid och trösta och prata med mig när jag mådde dåligt, så himla snällt, blir helt tårögd så fina människor det finns. SåTACK till er!

Idag vaknade jag vid halv sju eftersom jag var så himla törstig. Gav ett tappert försök till att somna om sen, men icke. Satte mig och kollade på Mellet sen igår och sen vaknade Robin.
Vi åkte sen till Cassi och hämtade Matilda och mina grejer sen blev vi tre lämnade på stationen.

Annars idag har jag sovit en stund, ätit god mat och nu ikväll var jag hos pappa en stund och spenderade lite tid med honom och lillebror. Nu ska jag nog göra mig natta redo och bädda ner mig i sängen. 

Va himla dålig på att ta kort igår med både mobilen och kameran så det får gå med en bild från Cassis instagram

 

RSS 2.0