Klippningen

En kass mobilbild på luggen, men det får duga!
 

Men när du lägger händerna runt mig, vet jag att jag är hel

Hej på er där ute i höstregnet!
Sen jag kikade in sist har jag hunnit med en ny praktik vecka på ett nytt ställe, vilket var helt okej, det har också hunnit bli lov vilket sorgligt nog börjar leda mot sitt slut.. En veckas lov till hade verkligen inte suttit fel, jag hurrar inte direkt över att snart komma tillbaka till skolan om ett par dagar. Under lovet har det annars inte hänt så mycket, försöker vila ut mig så gott det går nu inför de sista veckorna innan jullovet. Har dock haft en mysig övernattning tillsammans med Cassi, ansiktsmasker, färgning av bryn och fransar och mer där till, vilket var väldigt kul! Träffade också Matilda igår över en kväll med massa prat och skratt vilket också var behövligt och kul eftersom vi inte setts på ett bra tag! Ett tandläkar besök fick det också klämmas in i schemat imorse, mindre kul. 
Jag har hunnit med, att sådär spontant, klippa mig också! Det blev några timmars fundering och sen bestämde jag mig för att beställa tid. Klippte dock bara luggen men jag trivs rätt bra i det, kul med lite omväxling emellanåt så nu får väl lugg pryda mitt lilla huvud ett tag framöver! Bilden gör den dock inte der rättvisa. Försökte få till hur många bilder som helst men inget ville sammarbeta. På bilden ser det lite annorlunda ut än i verkligheten och i mina ögon ser jag rätt besvärad ut, haha! Någon mer rättvis bild får jag försöka fixa inom kort. 
Ikväll har jag ätit hemmagjord pizza och kollat på filmen "The Frozen Ground" tillsammans med familjen. Jag tipsar verkligen er att se filmen, den var verkligen jätte bra! Rätt sorgligt och räligt, men väldigt bra annars.
Nu ska jag krypa till sängs och kolla ett avsnit Vampire Diaries innan jag somnar. Imorgon väntas det lite jobb och efter det en snabb vända inom stan för att hitta något att ha på mig till en mindre rolig grej som kommer inträffa inom några få veckor. 

Jag hoppas iallafall att ni haft er en bra vecka och får en ännu bättre helg! Ta hand om er vänner, puss
 

En bra vecka

Veckodagarna börjar gå mot sitt slut och snart påbörjar vi den korta helgen. Det har gått så otroligt fort, det som nyss var måndag? Jag som nyss var så nervös inför min första dag på min första praktik ute i industriområdet, stod där och väntade på att min handledare skulle hämta upp mig i förhoppning om att han inte glömt mig eftersom jag "bara är en praktikant". Men jo visst, han hämtade mig i den tiden som vi sagt och sen bar det av till labbet. 

Jag kan inte vara mer än ärlig när jag säger att det kommer bli något så himla tråkigt att få lämna denna praktikplats imorgon, för jag stormtrivs verkligen! Redan när jag fått träffa min handledare, visats runt och sen också fått träffa dom andra som jobbar där visste jag att detta skulle bli en bra vecka eftersom jag hamnat på en bra plats med väldigt trevliga människor runt omkring mig. Denna veckan har jag liksom inte, som alla andra veckor, längtat itu mig till att det ska bli fredag. Jag har bara klivit upp och sen traskat till praktiken utan några större problem. Och det har varit så skönt att inte behöva känna något tvång, någon form av ångest eller liknande. Dessutom har jag kunnat vara mig själv rakt igenom och jag har inte behövt bete mig falskt eller stelt, jag har liksom bara varit. Visst ser jag lite spännt fram emot nästa vecka, på en ny plats med nya människor. Men jag är också till 110% säker på att det inte kommer vara lika bra som där jag är nu. 

Nåväl, man får väl allt ta sig i kragen och se det från den ljusa sidan istället. Jag ska ta vara på morgondagen så bra jag kan och sen kunna ta helg som dessvärre ser väldigt tom ut. Jag får väl ängna mig åt dom mindre roliga sakerna som att städa, rensa kläder osv. Endel serietittande får det nog också bli, roligare än städning iallafall, haha!

Nu ska jag glo ett avsnitt Vampire Diaries hade jag tänkt och sen lägga mig för att vara någolunda pigg imorgon!
Godnatt vänner, hoppas ni haft en fin vecka och att ni också får en bra helg!
 



LONDON

 

Back from London

Godeftermiddag världen!
Jag är tillbaka från London och tänkte slänga in en hel del bilder så folk kan ta del av resan och se hur jag hade det! Kom hem sent i tisdags och hade prov igår så jag har inte haft tiden till att fixa med bilderna osv, men nu har jag! Tänkte eftersom folk tydligen tycker det är intressant att se vad folk handlat när man varit iväg så slänger jag in ett par bilder på mina köp till att börja med. Allmänna bilder lägger jag nog in i ett annat inlägg senare, men här är en början iallafall!

Det får räcka så länge, ha en härlig lördag!
 

RSS 2.0