Juli börjar närma sig sitt slut

Lite uppdatering i bilder över vad som hänt i livet de senaste veckorna.


Slutade jobbet vid lunch och åkte till Emporida med Cassi. Åt en god yogiboost och unnade min mobil att få bli lite katt fin. 

Firade midsommar med Cassi och Mitte.

Hade begravning för min älskade morfar. Det var så fint och vackert, men så mycket sorg. Jag saknar honom något otroligt.

Jag, Cassi och Mitte åkte på 18-års fest. Drack, dansade och skrattade.

Farmor och Farfar kom hit och firade mig lite i förtid. Fick fina gula rosor och åt gott.

Och sen fyllde även jag 18 år. Tanken är fortfarande rätt sjuk haha.. Lite av släkten kom hit och firade med lite fika. Fick en väldigt speciell present av mormor, ett halsband hon fått av morfar med en fin liten historia bakom sig.♡

Robin kom hem till mig efter natt jobbet och åt fruskost. Jag begav mig sen in till Hässleholm tillsammans med familjen Persson för att sen bli överraskad med en resa upp till huvudstaden!

Strosade på fredag kvällen runt på Stockholms gator, pratade och skrattade. Hittade Urban Outfitters som vi morgonen därpå besökte. Köpte mig fina mysiga strumpor. 

Åt god hotellfrukost och fick tag på helt fantastiska solglasögon.

Var ute och gick under lördag kvällen, köpte gott med oss till hotellet för lite kvällsmys. Åkte dagen där på tåget hem igen med näsan mestadels av tiden nere i boken på bilden.

Hade en väldigt bra resa och är fortfarande otroligt tacksam över att jag fick denna överraskning! 
På måndagen vankades det jobb igen.

Hämtade ut siesta bandet och började ladda inför två dagars festival liv. Såg på fredag kvällen Hoffmaestro tillsammans med vännerna och var lycklig. De va såååå bra!!

Kollade på underbara Panda Da Panda. Fick även ta en bild och en kram, jag var så himla lycklig!

Dansade i regnet till Icona Pop och log som om livet inte kunde bli bättre. Den helgen var hur bra som helst!

Jag och Vicki blev firad av vännerna med lite grillning och mys på utsikten. Dagen efter gick jag ut med pinglan på bilden och hade en himla bra kväll!

Åkte till Helsingborg för kvällskäk och massa prat tillsammans med Robin och Vendela. Åkte några dagar senare på fest i Bjärnum. 
Hade en väldigt bra kväll med vännerna och mådde bäst!

RSS 2.0