Dagens fundering, typ

Nu ska jag inte vara sån, nej absolut inte. Det senaste taget har jag varit neutral med humöret,lite pms då och då men jag är tjej och ja, det får vara en tillräckligt bra ursäkt just nu men vi går vidare så jag kommer dit till det jag skulle.

Jag tänkte på det idag, att livet kan ha en sån jädrans rackabajsare vändning helt plötsligt. Att antingen så snabbt så du knappt hinner blinka (fatta snabbt de äää) så vänder det från att vara hur långt nere på djupaste bottnelibottnen som det bara går att vara, till att bli hur högt upp i högansky bra som helst eller ja, till och med tvärt om. Förstår ni hur jag tänker? Bra. Vad är det egentligen som gör det, att det blir så? Är det liksom att vad som än nu finns där uppe ovan oss ser att vi mår dåligt och inte mår så speciellt bra alls och bara känner att, "nä vi får allt göra en vändning för den här personen nu tycker jag", och så vips, så vänder livet till den där sagan med det lyckliga slutet? Eller tvärt om, att du har varit stygg och det ovan oss, universum(kanske?), känner att du behöver en vändning till det sämre? Eller? För alltså jag förstår inte alls faktiskt. Och det är tankar som dessa som håller mig vaken nätterna långa, om allt vad lycka, känslor, vändningar, sorg, tur, otur osvosv verkligen är, vad är det som gör att det blir som det blir egentligen? Finns mirakel? Finns tur och otur? Det är så mycket man vill veta men som man inte får veta, som man aldrig kommer att veta. Allt kring detta kan man bara ha sina egna teorier om, det finns ingenting som säger att "jo, såhär är det" utan vi får bara gissa oss fram till att såhär kan det nog vara. 

Detta gör mig lite irriterad samtidigt, för det finns så mycket så otroligt mycket jag vill veta men det ända man vet är att man inte kommer att får svar på det.

Iallafall, det jag ville komma till var att som sagt så har jag varken varit nere eller upp den senaste tiden, neutral annars. Jag har mått bra, men det har inte varit bäst, men jag har hällerinte mått sämst. Det har varit ett mellanting helt enkelt, så som det brukar vara för dom flesta. Men nu ser jag allting lite ljusare, eller rättare sagt mycket, jag har fått den där lilla vändningen och jag är jätte glad. Och nej, det är inte bara för att helgen har sitt braiga som väntar mig eller att det snart är jul lov eller liknande. Självklart så är jag glad över det med men inte bara, det är något större och jag känner att jag kommer få reda på mer nu, fler frågor som blir besvarade osv. Jag kan blicka framåt på något sätt mer än tidigare, självklart så kan jag aldrig gå tillbaka och ändra på det som hänt men jag kan ändå låta det vara som det är för att just detta ska hända. 

Det blev mycket nu, men jag behövde skriva av mig. Lite som en dagens fundering blandat med mig själv.

Jag längtar till torsdag.

Jag är glad

Vi har typ, inga läxor eller prov. Bara lite såhär åt sidan arbete, typ sånt som man alltid gör i sista minut, dagen innan, så sent man bara kan liksom? Aa, sånt arbete. Och varför ska jag göra det nu, när jag liksom ser detta som en relativt läxfri vecka? Nej precis, bara onödigt. 

Dagen har rullat på för att ha varit en tisdag, rätt okej och bra ändå om jag får säga det själv. Längtar till helgen och dess roligheter dock (och måndag, hehehe), och då är det lite tråkigt att det faktiskt bara är tisdag. Men va gör man? Jag lever liksom vidare ändå.
På fredag kommer la resto of familia hit och firar lilebror, ska bli möjs. På lördag ska jag spendera tiden med min käre far, äta gott och kolla bio. Gissa film? Twajlajt ofc, vad annars menar jag??? ne juste.

Skepp å hoj, over and out, peace and love osv osv.

 

We will not grow old

Idag är,
- en trött dag
- en plugg dag
- en söndag
- en dusch dag

idag ska jag, 
- duscha
- plugga
- kolla 90210
- äta sötsaker bara för att jag kan och har mens
- färga ögonfransarna (oh how girlish)
- plocka i ordning på mitt rum
- se till att göra allt jag skrivit och komma i säng i tid

NU ska jag gå ut och göra frulle, sätta datorn på laddning och kolla ett avsnitt 90210, och sen antagligen göra allt det andra som står på listan. 
Jag blir lite rasande eftersom jag hela tiden tror att det är lördag idag eftersom jag var i skolan igår, nedrans öppet hus..........
Se till att chillidilla allt vad ni bara kan idag ni som inte har läxor och tänk lite på mig samtidigt,då blir jag glad.
Jag är seg och har ont i ryggen, och så avrundar jag detta inlägg.

Hoj.
 
 

RSS 2.0