See you soon, London.

Godvkäll vänner.
Packade för en stund sen färdigt det sista man kan packa kvällen innan och tänker nu ta det lugnt en stund innan jag lägger mig för att sova någon timme för att sen fara upp igen och bege mig till stationen. För imorgon, eller rättare sagt idag, åker jag till London och blir där fram till tisdag tillsammans med min klass. Jag vet inte om jag är direkt förväntansfull eller inte, är jag ens riktigt taggad på detta? Har ingen aning. Är på något sätt nervös men kan inte riktigt sätta orden på varför. Jag försöker tänka positivt, att detta kommer bli fyra fartfyllda dagar som rent utav bara kommer flyga förbi. Anledningen till att jag kanske inte känner mig direkt förväntansfull och samtidigt är nervös är väl för att jag inte riktigt känner någon riktig trygghet tillsammans med denna stora skara jag ska åka med. Självklart känner jag mig trygg i dom som står mig närmst och det glädjer mig att jag åtminstonne kommer ha dom med mig vid min sida för annars vet jag inte riktigt vad jag hade gjort. Men det är liksom någonting som fattas. Jag kan inte riktigt känna mig avslappnad och lugn med dessa människor (förutom dom enstaka jag faktiskt känner mig trygg med) och känner en viss ångest i halsen. Jag försöker att vända det hela och vara mer pepp eftersom jag känner mig själv så väl, och ju mer jag tänker på det sämre desto sämre blir det, ellerhur?

Jag ska försöka lugna ner mig med saker som får mig att må bra innan jag kryper till sängs och sen låta morgondagen visa vad den har att erbjuda och så får jag helt enkelt ta allt som det kommer. Allting kommer att gå bra, så länge man vill och tänker positivt. 

Godnatt.
 

En mysig lill-lördag i höstkylan

Hej vänner! Idag är det lill-lördag här hemma, vilket innebär att mamma jobbar på lördag och att vi istället har lite familjemys mitt i veckan och kollar Idol. Äter nått extra gott och köper lite snacks, i mitt fall clementiner eftersom det är så himla gott! Iprincip det ända jag livnär mig på under det kyliga halvåret. 

För att komma på lite annat prat så börjar det så smått att kännas att skolan kommit igång nu. Just nu är det väl inte sådär jätte mycket så att man känner att man snart nästintill går in i väggen, men vi har mycket som väntar. Dels är det tre ämnen som oroar mig något enormt just nu, vilket främst är fysiken och kemin, och sen där till Mät-& Reglertekninken. Jag förstår knappt ett dugg vilket gör mig väldigt orolig att jag inte kommer klara slutproven i fysik och kemi som väntar.. Jag ska försöka prata ihop mig med lärarna och se om det är någon stående resurs i veckan jag kan försöka fixa så jag kanske kan börja förstå något iallafall. Usch det gör mig så stressad!

Något som höjer humöret i alla stresstankar är att vi åker till London på lördag nästa vecka. Både nervöst och förväntansfullt på samma gång! Ska försöka ta så mycket bilder om bara tiden finns till. Det jag längtar allra mest till är (för en gångsskull) all shopping, tycker egentligen inte om att shoppa precis men just nu längtar jag faktiskt! Och jag är väldigt spänd och förväntansfull på musikalen vi ska se också, We Will Rock You. Dessa fyra dagarna kommer säkert bli hur bra som helst!! 
Helgen ser också väldigt lovande ut, och hoppas på att det blir en kanon helg där alla tankar om skola och stress kan få kopplas bort för en stund! 

Nu ska jag bara ta det lugnt, invänta idol och god mat för att senare ikväll läsa min engelskabok innan jag kryper till sängs. 
Hoppas er dag varit bra, ta hand om er!
 




15:e September - En speciell dag

Idag fyller min fina mamma hela 39 år!
Jag gick upp runt åtta tiden och ställde mig i duschen, där efter väckte jag sen mamma. Gick ner och gav djuren mat och började så smått städa iordning i köket och tömde diskmaskinen. När mamma kom ner satt vi och pratade medans vi åt en god och mysig frukost tillsammans som jag, även idag, hade fixat fram lite snabbt och lätt!
När vi sen blev färdiga gick jag in på rummet för att göra mig i ordning inför födelsedagsbesöket som skulle komma vid två tiden. Efter en stund gick jag ut i köket och såg att mamma hade hängt upp nya gardiner. Jag kunde inte låta bli att så smått förälska mig i dom, jag kunde inte heller låta bli att fotografera dom. Så himla fina och mysiga! Fick sen reda på att min mamma sytt dessa för ett par år sedan.
När gästerna väl droppat in blev det dags för lite mat vilket innebar smörgåstårta. Jag är inte ett så stort fan av smörgåstårtor precis, inte av tårtor eller bakelser överhuvudtaget.. Men försökte iallafall, och litegrann fick jag ner i magen innan jag började må illa och fick ge resten till Lasse, haha! Men den va väldigt fin iallafall.
Bara kolla på den, den ser ju så himla god ut!! Så bara säger både smaklökar och mage nej..
En stund senare blev det tid för kaffe och tårta, som faktiskt var rätt god trotts omständigheterna haha!
Och här är en dåligt fokuserad spegelbild på hur jag sett ut under dagen gång.
Just nu är jag väldigt trött och frusen, känner att en liten huvudvärk håller på att smyga sig på lagom till när jag ska sätta mig och plugga lite.. Får byta om till varmare kläder och sen sätta mig med studierna så jag kan bli klar med det för att sen kunna mysa ner mig i sängen till en film ikväll innan jag somnar. 

Iallafall så vill jag bara, ännu en gång, säga grattis till min underbara mamma! Jag älskar dig.
 

THE END OF DIETS


Åh jajaja, så himla bra!! 

Kärlek i luften och du är i min tanke

God förmiddag på er! Idag är jag hemma från skolan pga magproblem och lite andra grejer där till, men trotts det så är jag relativt glad idag och har en positiv känsla inom mig. Solen skiner och det är en fin september dag! Jag vill så gärna ut och fota lite bilder idag om magen inte säger emot eftersom det stått rätt stilla här på bloggen ett tag nu. Men vi får helt enkelt se!
Åt iallafall en god och mysig frukost tillsammans med mamma imorse som jag snabbt och lätt fixade ihop. Tillsammans med oss hade vi också ett litet gulligt sällskap som också skulle få i sig lite frukost (mjölk).
Vår fina lilla Sonja.

Nu ska jag upp och ta mig en dusch och sen se om jag sätter mig ner med lite läxor eller inte. Tar jag bilder idag så kommer dom förmodligen upp ikväll så håll utkik!
Ha en härlig och fin fredag!
 

Söndag

Min uppdatering är inte av den bästa i nu läget eftersom jag går i skolan länge om dagarna med långa pass och är väldigt trött när jag väl kommer hem och ska sätta mig och plugga. Dessutom hinner jag inte ta några bilder under dagarna som jag skulle kunna lägga upp här. Tycker inte heller det är lönt för mig att uppdatera varje dag eftersom inläggen kommer se likadana och tråkiga ut varje dag med tanke på att det ända jag isåfall uppdaterar om är skolan, och den har väl alla redan nog av som det är? 

Iallafall så ser inte min dag speciellt händelserik ut, hade tänkt plugga och ligga i sängen hela dagen. Jag mår inte så jätte bra idag pga en massa blandade, dåliga tankar och spekulationer, vilket känns jobbigt..

Ska försöka sätta mig och räkna matte nu, i vilket fall. Ha en fin söndag!
 

En bra helg

Godkväll!

Ikväll är det en duktigt seg Johanna som skriver. Snuvig i näsan, huvudet känns tungt och ovanpå det också magsmärtor. Så ikväll ska jag stanna i sängen, tycka lite synd om mig själv och kolla Pretty Little Liars haha!

Kom hem för en stund sedan efter att ha tillbringat natten hemma hos min syster vilket va väldigt mysigt! Min storebror var också där vilket också var hur bra som helst eftersom vi tyvärr träffas så sällan.. En massa prat, god mat och underbart umgänge! Dessvrärre så sov jag så sjukligt dåligt inatt. Vaknat med jämna mellanrum av att jag inte kunnat andas och haft så himla ont i magen.. Men om man bortser från det dåliga så var detta absolut en kanon helg!

Imorgon drar vi igång med en ny skolvecka igen. Den som nu har passerat var inte alls så farlig som jag trodde, men det är väl bara till att vänta och se. 

Ha en fin söndagkväll!
Har inga bilder så det få bli en tråkig mobilbild för att fylla ut!
 

RSS 2.0