Den senaste tiden

Lite blandade bilden från mobilen som knäppts av under de senaste veckorna.


Åkte in till Hässleholm för en liten fika och egentid med min fina tös. Fick med mig hem ett par himla fina och sköna skorts.

Umgicks med Robin och hade det allmänt bra och åt frukost i hammocken under den sköna solen.

Spenderade en kväll med mamma och hade det fint, behövligt efter allt kaos som hänt under den senaste tiden.
Slö läste även Catching Fire litegrann. 

Hade skolavslutning och långklänning. Träffade Cassi under en fredagkväll över lite god kinamat och massa prat och skratt.

Cassi hade fest och jag mådde hur bra som helst. Träffade massa härliga människor, dansade och skrattade.

Spenderade min sista "sommarlovs dag" framför världens bästa serie New Girl och åt jordgubbar. Började sen jobba på sommarjobbet i Perstorp där jag kommer vara hela sommaren. Min lillebror hade bal och var så himla stilig och fin! Träffade Cassi och åt kvällsmat ihop bestående av hennes mammas super goda fisksoppa.

Var på artonårs fest tillsammans med fina vänner och hade det bra och kände mig lycklig.

Vaknade och mådde bra, träffade sen vännerna nere vid dammen och åt kvällsmat vilket var mys.

Träffade även vännerna igår efter kvällsmaten och drog på äventyr. Satte oss på en äng tillsammans och pratade, skrattade och hade en super bra kväll ihop!

Annars så händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället. Jag jobbar om dagarna mellan sju till fyra och är bara ledig under helgerna. Trivs väldigt bra på platsen jag fått jobb på! Allt flyter väl på som det ska mer eller mindre. På torsdag bär det av till Väla med Cassi och på fredag är det midsommar vilket jag inte har så stora planer för. Ska umgås med mina vänner och ha en lugn midsommar, vilket säkert blir bra det med! På onsdag nästa vecka är det begravning vilket jag knappt vill tänka på. 

Lillebrors Bal

Min stiliga lillebror var på bal i förra veckan. Mer stolt storasyster än jag finns inte, det är en helt fantastisk och fin lillebror jag har 
 

RSS 2.0